De Peugeot E-Vivacity: volle 'tank' voor € 0,25!!

De nieuwe Peugeot E-Vivacity

Sinds kort leverbaar bij Scoots2Go: de Peugeot E-Vivacity. Dit model van Peugeot is zijn tijd al ver vooruit. Met zijn elektrische motor is deze scooter goed voor het milieu maar ook voor je portemonee!

Mocht je je nog niet verdiept hebben in elektrische scooters dan is het belangrijkste wat je hierover moet weten dat dit type scooter op elektriciteit rijdt (ja, gewoon uit het stopcontact) en hierbij geen milieuschadelijke verbrandingsstoffen uitstoot. Naast dat je geen dure brandstof bij het tankstation hoeft te kopen draag je met een elektrische scooter dus ook (een beetje) bij aan een schonere wereld. Als we de elektrische scooter-fabrikanten moeten geloven is de elektrische motortechniek überhaupt duurzamer dan de verbrandings-variant: deze vereist minder onderhoud en voor een ‘volle tank’ (accu) betaal je slechts € 0,25 aan elektriciteit.

.

Dat de E-Vivacity als een premium elektrische scooter bestempeld kan worden zien we terug aan de accu’s. De E-Vivacity beschikt namelijk over 2 Lithium accu’s van elk 1 kWh. Hierdoor is deze elektrische scooter in ieder geval is uitgerust met de krachtigste, langst meegaande en duurste soort accu’s. Het volledig opladen van deze accu’s neemt zo’n 5 uur in beslag en een voor 80% leeg gereden accu laad je binnen 3 uur op. Op het mooie, volledig digitale dashboard van de E-Vivacity kan je vervolgens alle informatie en details aflezen over de capaciteit van de accu en actie-radius.

Leuk en aardig al die technische specificaties maar hoe ver kom ik met deze zogenaamde ‘premium’ elektrische scooter? Het is namelijk nu niet zo dat Peugeot ervoor heeft gezorgd dat je met de E-Vivacity 2 of 3 keer zo ver komt dan een ‘normale’ elektrische scooter, integendeel. Volgens opgave van Peugeot zelf kan je bij een gemiddelde snelheid van 45 km/h (bromfiets-variant) ruim 40 kilometer afleggen op een volle accu. Bij een gemiddelde snelheid van 25 km/h (snorfiets-variant) wordt dit ruim 60 kilometer. Dit is vooral bij elektrische scooters erg afhankelijk van rijstijl en belasting. De adviesprijs voor deze innovatieve E-scooter is € 4375,-, en is met zijn voordelige prijs per km verrassend snel terugverdiend....


De nieuwe Vespa S Sport 4-takt 2013 in de kleur Matzwart 

Vanaf mei te verkrijgen. Na het succes van de matgrijze Titanio kleur in 2011/2012 nu voor 2012 en 2013 in de kleur Nero Abisso (matzwart). Met een sportieve striping, soepele 4-takt motor en zwarte velgen met gepolijste rand is deze Vespa een opvallende verschijning.

De prijs zal € 3039,- bedragen.U kunt deze prachtige Vespa S Sport alvast reserveren met een aantrekkelijke korting.  

 

 

De nieuwe LXV 25km 4-takt 2012 in de kleur Marrone Etna 

Vanaf mei te verkrijgen. Tot de standaard-uitrusting behoort oa: meegespoten beenset, achterklapdrager chroom, laag windscherm en prachtig dubble-seated buddyzit.

De prijs zal € 3349,- bedragen. Omdat de LXV in een beperkte oplage komt is het raadzaam deze Vespa alvast te reserveren als u tijdens dit zomerseizoen op deze unieke LXV wilt rijden.

In het echt is deze kleur veel mooie dan op de afbeelding!!

 

Vespa Sprint Black Edition

Speciale Vespa Sprint Sport Black Edition

Nu inclusief kostenrijklaar maken van € 5350.-

NU VOOR € 4995.-