Als bestuurder van een bromfiets of scooter dient u het voertuig te verzekeren. Dit is minimaal een WA-verzekering. U kunt het voertuig natuurlijk ook tegen diefstal verzekeren. WIlt u helemaal geen risico lopen, dan is een All-Risk-verzekering de juiste oplossing. Wij kunnen voor u de juiste verzekering afsluiten en bieden u de ideale bromfietsverzekering die u zelf geheel passend kunt maken aan uw persoonlijke wensen. Op die manier hebt u altijd een op uw lijf geschreven bromfietsverzekering, compleet met een verrassend scherpe premie. Bereken hier uw verzekeringspremie (bron: Unigarant)

Verzerkingsvormen

WA

Dit is de goedkoopste verzekering. Hier ben u verzekerd tegen schade die u als bestuurder aanbrengt aan anderen/derden. Als u daaruit zelf schade hebt, zult u deze zelf moeten betalen.

WA en diefstal

Bij deze vorm van verzekeren bent u verzekerd tegen de schade zoals hierboven besproken, maar krijgt u in geval van diefstal, of poging daartoe, de schade vergoed. Er dient wel rekening gehouden te worden met 10% eigen risico

WA, diefstal en beschadiging

Dit is de duurste vorm van verzekeren. Bij deze vorm van verzekeren bent u verzekerd tegen de schade zoals hierboven beschreven, maar onder deze dekking valt ook schade die u zelf rijdt. Ook hier geldt een eigen risico, groot € 150,-.

Aanvullende verzekeringen

Ongevallen verzekering (€ 18,- per jaar)

Hiermee is de schade aan uw kleding en als als gevolg van een ongeval verzekerd. Mocht er sprake zijn van blijvende invaliditeit (of overlijden) als gevolg van een ongeval, dan bent u verzekerd van een éénmalige uitkering van maximaal € 30.000,- (€ 3.000,-)

Verhaalsrechtsbijstandverzekering (€ 17,- per jaar)

Met deze dekking bent u verzekerd voor het verhalen van materiële en letselschade wanneer u bijvoorbeeld wordt aangereden.

Zie ook: www.unigarant.nl

 

Vespa Sprint Black Edition

Speciale Vespa Sprint Sport Black Edition

Nu inclusief kostenrijklaar maken van € 5350.-

NU VOOR € 4995.-